Forum plemienia ~ZZ~

Forum plemienia ~ZZ~

#1 2008-09-29 15:44:51

dawidus1996

King

7675211
Call me!
Punktów :   

Pisać kawały! o wszystkim tu! :D

ja zaczne

ksiedzu zachcialo sie jechac do burdelu, ale zapomnial ze ma odprawic droge kzyzowa, i mowi do koscielnego eee... jak odprawisz za mnie dorge kzyzowa to dam ci dwie piedziesiatki, to on sie zgodzil... ksiadz pojechal i wraca a tam pelno ludzi... wiecej niz na odpuscie, normalnie maximum! ksiadz zdziwiony wchodzi do kosciola patrzy a tam pijany i mowi stacja 125 Pan Jezus idzie do wojska xDDDDDDDDDDDD

mis spotyka zajaca w lesie i do niego mowi zajac przyjdz do mnie na wodke, zajac powiedzial nie bo ty po pijaku mnie bijesz ale misiu obiecal ze nie bedzie to zajac sie zgodzil na drugi dzien zajac wstaje patrzy w lustro i leci do misia i krzyczy misiu cos ty mi z rykem zrobil jak ja sie w lesie pokaze teraz... a misiu na to jak wypiles zaczales sie awanturowac i jebnales mnie pusta butelka przez leb, wybaczylem ci, jak wyzwales moja zone od kurwy, wybaczylem ci, ale jak nasrales na srodku mojego luzka i powtykales w to gowna patyki i powiedziales jezyk spi z nami juz ci nie wybaczylem i ci najebalem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Życie jest jak dziwka-ciągle się pierdoli! ;(

Stopka forum

RSS